Translate

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

καλοκαιρινή μόδα με πρώτο αξεσουάρ...τα γυαλιά.

        Τα γυαλιά που θα πρέπει να αγοράσετε θα ήταν καλό να ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου σας. Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι οφείλετε να γνωρίζετε σε ποιο σχήμα προσώπου ανήκει το δικό σας. Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε το δικό σας σχήμα προσώπου και ποια γυαλιά ταιριάζουν σε αυτό.



Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς:


Τα έντονα ζυγωματικά στα μάγουλα και το φαρδύ μέτωπο απαιτούν γυαλιά σε σχήμα “cat eye”. Τα συγκεκριμένα θα χαρίσουν τη ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου σαγονιού και παράλληλα, θα περιορίσουν το μέτωπό σας. Με άλλα λόγια, αγοράστε γυαλιά ηλίου με έντονες εξωτερικές κάτω γωνίες και στρογγυλεμένες πάνω άκρες ή κατευθυνθείτε προς τα διάσημα aviator.




Στρογγυλό πρόσωπο:


Τα ιδανικά γυαλιά για εσάς είναι τύπου wayfarer που «μεγαλώνουν» τις γωνίες του προσώπου και κάνουν το πιγούνι να φαίνεται πιο μικρό. Ειδικότερα, κάθε σχέδιο με έντονες γωνίες και ορθογώνιο σκελετό είναι ικανό να φέρει την ισορροπία στο πρόσωπό σας.





Οβάλ πρόσωπο:


Εάν έχετε οβάλ πρόσωπο, είστε από τους τυχερούς, καθώς σας πηγαίνουν σχεδόν τα πάντα. Επίσης, η τέλεια πρόταση βρίσκεται στα υπερμεγέθη γυαλιά που θα χαρίσουν πλάτος στο οβάλ πρόσωπό σας.





Μακρόστενο πρόσωπο:



Για να μην γίνεται ιδιαιτέρως αισθητό το μάκρος του προσώπου σας, καλό θα ήταν να προτιμήσετε τους στρογγυλούς σκελετούς αλλά και όσα γυαλιά διαθέτουν διακοσμητικά στο πλαϊνό μέρος. Το φάρδος του σκελετού δεν πρέπει να ξεπερνά το πρόσωπό σας, διότι έτσι θα πετύχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.





 Τετράγωνο πρόσωπο:


Για να περιορίσετε την «αυστηρότητα» του πρόσωπου σας, χρειάζονται γυαλιά με στρογγυλό σχήμα. Προτεινόμενο είναι να αγοράσετε γυαλιά με οβάλ σκελετό ή ένα άλλο σχέδιο με στρογγυλεμένες άκρες. Ακόμα και το στυλ «γάτας» θα είναι κολακευτικό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου