Translate

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Διάβασε πως θα κάνεις αφαίρεση των τεχνητών νυχιών

Όσο χρονοβόρα είναι η τοποθέτηση των τεχνητών νυχιών, τόσο εύκολη είναι η αφαίρεση τους. Μάθε πως θα την κάνεις παρακάτω.

Τα έβαλες, τα ευχαριστήθηκες αλλά τώρα είναι η ώρα για να τα αφαιρέσεις. Δε χρειάζεται να επισκεφθείς αισθητικό για να απαλλαγείς από τα τεχνητά νύχια που δε θέλεις πια. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, θα τα αφαιρέσεις εύκολα και γρήγορα μόνη σου και χωρίς να βγεις από το σπίτι.
 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ
Τι θα χρειαστείς
Ένα μπώλ
Ασετόν
Βαμβάκι
Βήμα 1ο
Βάλε το μπώλ στο φούρνο μικροκυμάτων και ζέστανε το για 2 λεπτά. Αν δεν έχεις φούρνο μικροκυμάτων, τοποθέτησε το πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Στη συνέχεια, ρίξε μέσα στο ζεστό μπώλ ασετόν τόσο ώστε όταν βάζεις μέσα τα δάχτυλα σου να καλύπτει τα τεχνητά νύχια εντελώς.
Βήμα 2ο
Μούλιασε τα δάχτυλα του ενός χεριού σου στο χλιαρό ασετόν για 10 λεπτά. Όταν περάσουν, τράβα ελαφρά τα νύχια με το άλλο σου χέρι. Αν νιώσεις πως δεν βγαίνουν με ευκολία, ξαναμούλιασε τα νύχια σου μέχρι να νιώσεις να βγαίνουν με ευκολία.
Βήμα 3ο
Αφαίρεσε τα υπολείμματα χρησιμοποιώντας το βαμβάκι με λίγο ασετόν.
Αν ωστόσο δεν θες να μπείς σε αυτή τη διαδικασία, απλά βάλε πολύ ασετόν σε κάθε νύχι και τύλιξε το κάθε ένα ξεχωριστά με αλουμινόχαρτο. Άφησε τα έτσι ώσπου να μπορείς να τα αφαιρέσεις με ευκολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου