Translate

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Φάντασμα σε φωτογραφία ενός προφίλ στο Facebook?!

Ένας άντρας από την πολιτεία του New Hampshire των Η.Π.Α. παρατήρησε έναν… απρόσμενο επισκέπτη σε μία φωτογραφία μίας φίλης του στο Facebook.
Συγκεκριμένα, στις 20 Αυγούστου του 2013, ο Daniel Tanner διέκρινε ένα φάντασμα στο φόντο της φωτογραφίας της φίλης του, στην οποία έχει απαθανατιστεί η ίδια με το σκύλο της. Η φίλη του Daniel κάθεται στα γόνατα και αγκαλιάζει το σκύλο της, όμως, από πίσω της στο τζάμι της πόρτας διακρίνεται το φάντασμα μίας γυναίκας, η οποία μάλιστα φαίνεται να τους παρατηρεί.
2
«Η φίλη μου ισχυρίζεται εδώ και μήνες ότι το σπίτι της είναι στοιχειωμένο. Τη φωτογραφία την τράβηξε ο άντρας της πριν λίγες ημέρες», είπε ο Daniel.
Σύμφωνα με τη φίλη του Daniel, την ώρα που βγήκε η φωτογραφία, οι μόνοι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σπίτι ήταν αυτή και ο άντρας της.
Πολλές και διαφορετικές απόψεις σχηματίστηκαν από όσους είδαν και σχολίασαν την επικείμενη φωτογραφία, η οποία, μάλιστα, μετά από τις σχετικές εξετάσεις αποδείχθηκε αληθινή και όχι αλλοιωμένη. Άλλοι κάνουν λόγο για μία αντανάκλαση ενός φυσικού προσώπου, άλλοι για κάποιο άγαλμα ή πίνακα, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι πράγματι απαθανατίστηκε το φάντασμα μίας γυναίκας στη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου