Translate

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Για εσάς που θέλετε να πάτε για ψώνια γνωρίζοντας ποια είναι τα πιο hot χρώματα για το φετινό χειμώνα, διαβάστε παρακάτω. 



Τα πιο hot χρώματα για φέτος το χειμώνα!



Ας ξεκινήσουμε με το λευκό, ένα χρώμα που φέτος είναι το αγαπημένο των μεγάλων σχεδιαστών μόδας. Ότι πιο hot για φέτος λοιπόν είναι το "λευκό outfit".
Ως γνωστόν, τις κρύες ημέρες του χειμώνα όλοι λαχταράμε να φάμε σοκολάτες. Προτείνουμε λοιπόν μία καλύτερη ιδέα που δεν παχαίνει. Αναφερόμαστε σε ένα σοκολατί κομμάτι το οποίο μάλιστα εάν συνδυαστεί με το κυπαρισσί θα απογειώσει το στυλ σας. Εννοείται πως υπάρχουν κι άλλα "νόστιμα" χρώματα για να φορέσετε αυτή τη σεζόν όπως είναι το χρώμα της πατάτας, της τομάτας και το κόκκινο ή το πορτοκαλί! Επίσης trendy είναι και το μουσταρδί διότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μουσταρδί boyfriend παλτό πάνω από τα μονόχρωμα μαύρα ή καφέ outfits!
Αυτό το χειμώνα το απαλό ροζ πραγματικά είναι απαραίτητο για την ενδυμασία σας. Επενδύστε σε μία τσάντα, ένα φουλάρι ή ένα ζευγάρι μπαλαρίνες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στις εμφανίσεις σας. Προτιμήστε ακόμη και τα πιο ψυχρά χρώματα αφού έχετε πολλές επιλογές. Καλή πρόταση είναι το μπορντό και το κυπαρισσί που έχουν κάνει θραύση οι πωλήσεις τους. Αφήσαμε για το τέλος την απόλυτη τάση που δεν είναι άλλη από το υπέροχο μπλε σε όλες τις αποχρώσεις του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου