Translate

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

supernatural.... η σειρά που σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης κάθε χρόνο!

Όταν ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ ήταν παιδιά η μητέρα τους δολοφονήθηκε μπροστά στον πατέρα τους από κάτι «υπερφυσικό» και οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά. Μετά από  το τραγικό αυτό συμβάν, ο πατέρας τους ανέπτυξε ενδιαφέρον για καθετί μεταφυσικό και εκπαίδευσε τους δύο γιους για να γίνουν μαχητές εναντίον του Κακού, ατρόμητοι μπροστά στο ανεξήγητο και υπερασπιστές των αδυνάτων.

Είκοσι δύο χρόνια μετά, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής καταδίωξης, ο Τζον Γουίντσεστερ εξαφανίζεται και οι δύο μαθητευόμενοι πολεμιστές, άνδρες πια, ακολουθούν τα ίχνη του σε έναν μυστηριώδη λαβύρινθο, όπου η τετράγωνη λογική δεν μπορεί να γίνει πυξίδα.

Σε κάθε τους βήμα συναντούν ανθρώπους που έχουν ανάγκη από την προστασία τους και συλλέγουν γνώσεις, έχοντας σημαδευτεί σε τρυφερή ηλικία από την εικόνα ενός αόρατου στους πολλούς, πλην επικίνδυνου επισκέπτη, που συνθέτει το ψηφιδωτό του πιο τρομακτικού εφιάλτη…

Μύθοι, διαδεδομένοι θρύλοι, λαϊκές δοξασίες και κυνήγι φαντασμάτων πρωταγωνιστούν σε μια σειρά που θα ενθουσιάσει τους φαν του είδους.

Ο δημιουργός της σειράς, Έρικ Κρίπκε, αρχικά είχε προγραμματίσει η σειρά να ολοκληρωθεί στον πέμπτο κύκλο. Όμως, το δίκτυο που προβάλει το πρόγραμμα στις ΗΠΑ, λόγο της υψηλής τηλεθέασης (πάνω από τρία εκατομμύρια παρακολούθησαν τον πέμπτο κύκλο) και της δημοτικότητας της σειράς, αποφάσισαν να την ανανεώσουν για τουλάχιστον ακόμα δύο κύκλους.
  • Η σειρά προτάθηκε το 2006 για το βραβείο Saturn στην Κατηγορία της Καλύτερης Σειράς, ενώ την ίδια χρονιά προτάθηκε για EMMY στις Κατηγορίες Ήχου και Μουσικής.
  • Με το βραβείο των τηλεθεατών (People’s Choice Awards) τιμήθηκε το 2010 η σειρά ως “Καλύτερη Σειρά Επιστημονικής Φαντασίας”. Την ίδια χρονιά ο Τζένσεν Ακλς, ο “Ντιν” της σειράς, βραβεύτηκε ως “Καλύτερος ηθοποιός” από τα “T.V. Guide Awards”.
  • Το 2012 τιμήθηκε με δύο ακόμα βραβεία των τηλεθεατών (People’s Choice Awards) ως “Αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας” αλλά και “Αγαπημένη δραματική σειρά”.
​​

3 σχόλια: