Translate

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

PLAY OFFS : Ατρομητος - ΠΑΟΚ 1-2

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και με το πρώτο διπλό του μετά από τρεις μήνες κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο, κρατώντας στα... πόδια του την πρωτιά στα πλέι οφ. Σπουδαίοι ο Λίνο με δύο πάρε βάλε σέντρες και ο Γλύκος που έπιασε πέναλτι του Παπαδόπουλου στις καθυστερήσεις.


Το πιο συναρπαστικό ματς των φετινών πλέι οφ έγινε στο Περιστέρι, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει σπουδαίο διπλό (το πρώτο μετά τις 13 Φεβρουαρίου όταν είχε κερδίσει 0-3 στη Ριζούπολη για το Κύπελλο), κάνοντας ανατροπή και έχοντας στο ενεργητικό του απόκρουση του Γλύκου σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος στις καθυστερήσεις.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του ΠΑΟΚ στα στημένα και προηγήθηκαν με τον Ταυλαρίδη στο 37', όμως, στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας και τους Σαλπιγγίδη (74') και Αθανασιάδη (78') πέτυχαν την ανατροπή την οποία κράτησε ο Γλύκος με την επέμβασή του στο πέναλτι που έδωσε ο Στυλιάρας σε... σπρώξιμο του Κουλούρη στον Λαζαρίδη σε μία φάση που χωρά πολλή συζήτηση.
Ετσι, ο Βολιώτης τερματοφύλακας εξιλεώθηκε για το γκολ που είχε δεχθεί στην Τούμπα στον ημιτελικό με τους Περιστεριώτες την σεζόν 2011-12.
Ο ΠΑΟΚ, πλέον, κρατά την τύχη στα... πόδια του εάν περάσει με διπλό και από την Τρίπολη την Τετάρτη αφού υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον Παναθηναϊκό
ΤΑ ΓΚΟΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ





                    1                                                   2                                                                           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου